Hoe werken wij?

De praktijk centraal

In onze trainingen staat de praktijk altijd centraal. Elke training maken wij op maat. De teksten van deelnemers zijn het uitgangspunt als we het programma samenstellen. Deze teksten bewerken we tot trainingsmateriaal zodat de oefenstof voor de deelnemers heel herkenbaar is. De deelnemers zien in de training hoe het ook anders kan en kunnen hun werkgedrag in de praktijk hier snel op aanpassen.

Leren is leuk

Wij geloven dat leren leuk kan zijn. Daarom geen lange verhandelingen, maar kleine stukjes theorie die zijn toegesneden op de praktijk. We zorgen voor veel afwisseling in de leervormen. Tijdens de training spelen de trainers in op de leerwensen en vragen van de deelnemers. Leren door doen is in onze trainingen het uitgangspunt.

Trainen na de training

Na de training hoeft het trainen niet op te houden. U wilt dat uw medewerkers vasthouden wat zij geleerd hebben. Maar mensen vallen snel terug in oude routines. Er zijn veel manier om dit te voorkomen. Bijvoorbeeld door interne coaches en mentoren op te leiden. Door protocollen of schrijfwijzers te ontwikkelen. Door opfrisdagen te organiseren en steekproeven te houden. Ook na de training kunt u een beroep op ons doen voor ondersteuning op de werkplek.

Een kostenbewuste aanpak

Tijd is geld. Daarom maken we onze trainingen niet langer dan strikt noodzakelijk. Liever werken we efficiƫnt door in de voorbereiding veel aandacht te besteden aan de praktijksituatie van de deelnemers. En door via e-mail feedback te geven op teksten die na de training zijn geschreven.

Wij geloven in een no-nonsenseaanpak en houden van duidelijkheid. Hierdoor kunnen wij u hoge kwaliteit en veel service bieden tegen een scherp tarief.
Direct contact?

M (06) 54 32 34 32
E info@taalinbedrijf.nl
Binnen 24 uur krijg je een reactie.